Leuks

3-jarig bestaan!

Wat begon met een wild idee.. Alweer 3 jaar sinds de opening van Sportcentrum B-Active. En wat een jaren zijn het geweest! Gestart met..
Lees meer

Richard’s resultaat!

Een mooi succesverhaal van topper Richard, deelnemer aan ons Vakantiekilo’s programma! ‘Vorig jaar stopte ik met sporten, omdat ik totaal geen motivatie meer had...
Lees meer

Topper Julian

Een mooi resultaat behaald door Julian Koning, deelnemer aan ons ‘Vakantiekilo’s’ programma! ‘Na een lange tijd ontevreden te zijn over mijn lichaam en mijn..
Lees meer

Trots!

Een berichtje van twee topvrouwen, waar wij ongelooflijk trots op zijn! 💪Met ons Frisse Start programma weer in aantocht vroegen wij lieve Tamara en José..
Lees meer

Nieuws

Brian Lo A Njoe

Maak kennis met onze nieuwe kickboksleraar: Brian Lo A Njoe (The Headhunter)! Brian zal bij ons op donderdag- en woensdagavond meerdere lessen verzorgen. Hij..
Lees meer

Onderhoud gepland!

Helaas een vervelende mededeling.. 👎🏼 In verband met het aanbrengen van een coatinglaag op de vloer van de leszaal beneden zijn we genoodzaakt om de..
Lees meer

Nieuwe lessen!

In maart hebben we maar liefst 3 nieuwe kickbokslessen geïntroduceerd! De woensdagavond zal er nu als volgt uit gaan zien: ▪16:00-17:00u Jeugdles 11-14 jaar..
Lees meer

New – Bootcamps!

Yes, het is weer tijd en weer voor bootcamps! Vanaf 14 april starten wij iedere zondag om 09:30 uur weer met onze welbekende bootcamps...
Lees meer

Evenementen

Open Dag!

14:00

Op zaterdag 1 februari 2020 vieren wij ons 3-jarig bestaan! Om dit te vieren organiseren wij een Open Dag om onze vernieuwde kickbokszaal, fitnessruimte..
Lees meer

Powerlift wedstrijd

14:30

Powerlift wedstrijd 💪🏼🔥 Tijdens onze Open Dag volgend weekend op zaterdag 1 februari organiseren onze mannen Niels, Timo & Tamar een powerlift wedstrijd! Deze zal..
Lees meer