Leuks

Richard’s resultaat!

Een mooi succesverhaal van topper Richard, deelnemer aan ons Vakantiekilo’s programma! ‘Vorig jaar stopte ik met sporten, omdat ik totaal geen motivatie meer had...
Lees meer

Topper Julian

Een mooi resultaat behaald door Julian Koning, deelnemer aan ons ‘Vakantiekilo’s’ programma! ‘Na een lange tijd ontevreden te zijn over mijn lichaam en mijn..
Lees meer

Trots!

Een berichtje van twee topvrouwen, waar wij ongelooflijk trots op zijn! 💪Met ons Frisse Start programma weer in aantocht vroegen wij lieve Tamara en José..
Lees meer

Nieuws

Brian Lo A Njoe

Maak kennis met onze nieuwe kickboksleraar: Brian Lo A Njoe (The Headhunter)! Brian zal bij ons op donderdag- en woensdagavond meerdere lessen verzorgen. Hij..
Lees meer

Onderhoud gepland!

Helaas een vervelende mededeling.. 👎🏼 In verband met het aanbrengen van een coatinglaag op de vloer van de leszaal beneden zijn we genoodzaakt om de..
Lees meer

Nieuwe lessen!

In maart hebben we maar liefst 3 nieuwe kickbokslessen geïntroduceerd! De woensdagavond zal er nu als volgt uit gaan zien: ▪16:00-17:00u Jeugdles 11-14 jaar..
Lees meer

New – Bootcamps!

Yes, het is weer tijd en weer voor bootcamps! Vanaf 14 april starten wij iedere zondag om 09:30 uur weer met onze welbekende bootcamps...
Lees meer

Evenementen

B-Fit Games 2019

10:30-16:30

Onze B-FIT GAMES! Een buddy fitness event waarbij teams bestaande uit man-man of vrouw-vrouw tegen elkaar in competitie gaan. Het doel van dit evenement..
Lees meer