Leuks

Richard’s resultaat!

Een mooi succesverhaal van topper Richard, deelnemer aan ons Vakantiekilo’s programma! ‘Vorig jaar stopte ik met sporten, omdat ik totaal geen motivatie meer had...
Lees meer

Topper Julian

Een mooi resultaat behaald door Julian Koning, deelnemer aan ons ‘Vakantiekilo’s’ programma! ‘Na een lange tijd ontevreden te zijn over mijn lichaam en mijn..
Lees meer

Trots!

Een berichtje van twee topvrouwen, waar wij ongelooflijk trots op zijn! 💪Met ons Frisse Start programma weer in aantocht vroegen wij lieve Tamara en José..
Lees meer

Nieuws

Brian Lo A Njoe

Maak kennis met onze nieuwe kickboksleraar: Brian Lo A Njoe (The Headhunter)! Brian zal bij ons op donderdag- en woensdagavond meerdere lessen verzorgen. Hij..
Lees meer

Onderhoud gepland!

Helaas een vervelende mededeling.. 👎🏼 In verband met het aanbrengen van een coatinglaag op de vloer van de leszaal beneden zijn we genoodzaakt om de..
Lees meer

Nieuwe lessen!

In maart hebben we maar liefst 3 nieuwe kickbokslessen geïntroduceerd! De woensdagavond zal er nu als volgt uit gaan zien: ▪16:00-17:00u Jeugdles 11-14 jaar..
Lees meer

New – Bootcamps!

Yes, het is weer tijd en weer voor bootcamps! Vanaf 14 april starten wij iedere zondag om 09:30 uur weer met onze welbekende bootcamps...
Lees meer

Evenementen

B-Active Challenge

10:00-15:00

Op zondag 5 mei gaan wij op zoek naar B-Active’s 5 fitste dames en heren! Op 26 mei vinden de Hype Sport Games plaats:..
Lees meer

Hype Sport Games

Op 26 mei nemen meerdere sportscholen in Volendam het tegen elkaar op tijdens de Hype Sport Games! Een mooi initiatief van Kim Plat, in..
Lees meer