B-Active Challenge

Posted: 5/05/2018 0 Comment Related items :

Op zondag 5 mei gaan wij op zoek naar B-Active’s 5 fitste dames en heren!

Op 26 mei vinden de Hype Sport Games plaats: een competitie tussen meerdere sportscholen binnen Volendam. Natuurlijk zijn wij razend enthousiast om hieraan mee te doen, maar vooral om gewoon te winnen met een superteam! Het team zal bestaan uit 5 heren en 5 dames, die allround fit zijn zodat ze elke workout kunnen knallen. Dit vergt dus kracht, uithoudingsvermogen en vooral een ijzersterke mindset. Aangezien al onze leden dit laten zien, kunnen wij gewoonweg niet kiezen. Er zal dus om een plekje gestreden moeten worden.

De B-Active Challenge wordt een dag met 3 verschillende workouts. Van hieruit worden de leden van beiden teams gekozen. Weet je al dat je niet aan de Games zelf mee kunt doen of verwacht je het team niet te halen? Dan ben je natuurlijk alsnog van harte welkom om mee te doen of te komen aanmoedigen! We maken er samen een gezellige dag van.

Inschrijven voor de B-Active Challenge kan op het whiteboard in de leszaal. Het begint om 10:00 uur, en zal uiterlijk 15:00 uur klaar zijn.