Nieuws, Persoonlijk

Een droom die echt gaat uitkomen

Een droom die écht gaat uitkomen. Mijn eigen sportschool! Na een zeer leerzaam en uitdagend jaar gaat mijn grote avontuur nu echt beginnen. Naar verwachting open ik eind november de deuren van Sportcentrum B-Active Volendam, op Slobbeland 40 te Volendam.

In deze sportschool is er, naast een cardio ruimte en een krachthok, ruimte voor fitness lessen en kickboks lessen (inclusief kickboksring!). Verder is er een bar en een loungehoek, die op bepaalde dagen in de ochtenduren gebruikt zal worden als kinderhoek met toezicht. Hoge kwaliteit in de groepslessen en personal trainingen staat centraal en wij zullen hier dan ook hard aan blijven werken.

Op dit moment zijn de voorbereidingen in volle gang. Tips en suggesties zijn daarom van harte welkom! Ik zal jullie via mijn facebookpagina op de hoogte houden van de vorderingen en alle informatie posten over onder andere de openingstijden en de lesroosters. Houd deze pagina daarom goed in de gaten! Ook kun je natuurlijk altijd contact opnemen voor eventuele vragen, via: info@sportcentrumb-active.nl of 0623597886.

Ik kijk ernaar uit jullie allemaal te zien bij Sportcentrum B-Active! Like Sportcentrum B-Active Volendam en blijf op de hoogte.