3-jarig bestaan!

Posted: 28/12/2018 0 Comment Related items :

Wat begon met een wild idee..

Alweer 3 jaar sinds de opening van Sportcentrum B-Active. En wat een jaren zijn het geweest! Gestart met een ruimte nét groot genoeg om te kunnen sporten zonder elkaar te raken, tot nu alweer onze 3e verbouwing. We beginnen de titel ‘sportcentrum’ eer aan te doen. Een vergrote fitnessruimte en leszaal beneden en een nieuwe bokszaal. Een hoop nieuwe fitnessapparaten en materialen zijn besteld 🤩 Zelfs eindelijk mijn idool op de muur: Goku. Oftewel, mijn jongensdroom is uitgekomen!

Elke dag wordt er hard gewerkt door het team om de gym te blijven verbeteren. De energie, het enthousiasme en de trouw van onze leden blijft ons motiveren. Werken voelt hierdoor als thuiskomen. Onze dank hiervoor is dan ook groot!

Op zaterdag 1 februari 2020 vieren wij ons 3-jarig bestaan. We organiseren een Open Dag om onze vernieuwde kickbokszaal, fitnessruimte en B-Fit zaal tentoon te stellen. Tussen 14:00 uur en 19:00 uur zullen er wat kleine evenementjes plaatsvinden. Na afloop, om 20:00 uur, zal er een feest zijn voor zowel leden als oud-leden (en nieuwe leden 😉). Hiervoor graag aanmelding aan de balie of via info@sportcentrumb-active.nl 💃🏼🥂 Het meest spectaculaire duo uit Edam DE DISCONIJNEN zullen gaan draaien als DJ’s 🎉 Wij hebben er zin in! 🥂 Laat ons graag weten of je erbij bent.

Bij een Open Dag hoort natuurlijk een actie. Neem jij als B-Active lid iemand mee die zich inschrijft tijdens de Open Dag? Dan ontvangen jullie een buddy personal training + trainingsschema om samen aan de slag te gaan! 💪🏼 Dit geldt ook voor twee niet-leden die zich als buddies inschrijven op deze dag.

Wij kijken ernaar uit. Iedereen bedankt voor jullie bijdrage in welke vorm dan ook aan dit geweldige avontuur dat B-Active heet 🔥

Brian & Team B-Active