Go For Bo 24 Hours!

Posted: 3/04/2018 0 Comment Related items :

B-Active presents: Go for Bo 24 hours!

Van vrijdag 3 april 20:30 tot en met zaterdag 4 april 20:30 gaan vele atleten de sportieve uitdagingen aan bij Sportcentrum B-Active. 24 uur lang! De deelnemers zetten zich in om donaties op te halen. Er zijn verschillende workouts: de 24-uurs workout, de 12-uurs workout en daarnaast diverse workshops en challenges. De sporters zullen in teams meedoen aan de workouts, want samen sta je sterker. De teamleden wisselen elkaar af, zodat ze af en toe ook even op adem kunnen komen 😉. Er komen vele Crossfit onderdelen aan bod, variërend van uithoudingsvermogen tot kracht en atletisch vermogen. Het belooft een geweldige dag te worden met de topprestaties die de deelnemers zullen leveren, de gezellige sfeer en het is voor een goed doel. Kom jij ook langs? Iedereen is van harte welkom. Dit spectaculaire event wil je niet missen!

All for Bo!
Bo vecht tegen chronische Lyme en co-infecties. Het is inmiddels 8 jaar geleden dat de klachten zo heftig werden dat ze bedlegerig raakte en niet meer kon lopen en zitten van de extreme pijn en veel andere klachten. Met ontstekingen in haar zenuwstelsel en ruggenmerg. Bo is onder behandeling bij een gespecialiseerde arts in Duitsland.

In deze 8 jaar zijn de kosten enorm opgelopen. Niet alle kosten worden vergoed en het gedeelte wat niet onder de vergoeding valt stapelt zich op. Zoals de kosten voor alle ondersteunende medicijnen, probiotica, veel bloedonderzoeken, andere noodzakelijke onderzoeken, kosten voor verblijf in Duitsland voor de afspraken en vervoer. Alle donaties via team Go for Bo gaan rechtstreeks en geheel (100%) naar Bo. De donaties zullen uitsluitend gebruikt worden voor de medische kosten die niet onder de vergoeding vallen. Alle beetjes helpen.

Wat gaan de deelnemers doen?
Sporten; lang en intensief! Meerdere teams van 6 deelnemers gaan 24 uur lang workouts uitvoeren. Hierin wordt afgewisseld tussen teamgenoten. Ook doen er teams mee aan de 12-uurse workout. Daarnaast worden er diverse workshops en challenges georganiseerd:

Yin Yoga workshop – 4 april 19:00-20:00 uur
Kickboxing workshop
Ski-erg challenge – Wie haalt de meeste meters in één minuut? Degene met de meeste meters wint een Dinner Dinsdag bon voor twee personen in Café de Dijk. 5 euro per poging. Je mag zo vaak proberen als je zelf wilt!

Wil jij meedoen aan één van deze evenementen? Laat het ons weten via info@sportcentrumb-active.nl!

Hoe kun jij helpen?
Je kunt een atleet, team, workout, challenge of het evenement in het algemeen sponsoren door geld over te maken op:
Rekeningnummer: NL65 INGB 0797 3618 39
Ten name van: BMM Veerman
Vermeld bij betalingskenmerk: WOD + naam deelnemer/event/team/etc.