Nieuwe les: Yin Yoga

Posted: 8/03/2020 0 Comment Related items :

Nieuw: YIN YOGA!
Vanaf 3 maart iedere dinsdag, 19:30-20:30 uur, en donderdag 20:15-21:15

‘Hi, mijn naam is Anouk Veerman. 42 jaar, samenwonend met mijn vriend. Naast mijn baan als receptioniste geef ik met veel plezier Yin Yoga training!

Mijn verslaving aan yoga begon tijdens mijn reis in India. Ik begon en eindigde de dag hier met deze heerlijke sport, en omg wat werd ik daar gelukkig van! Ik wilde meer 😉 Heb na mijn vakantie een 40-daagse Sadhana gevolgd. Een geweldige ervaring.
Hierna heb ik mij ingeschreven voor de Yin Yoga Teacher training.

Yin yoga is mijn favoriete soort yoga. Bij Yin laat je de spierspanning los en focus je je op het bindweefsel dat langzaam gerekt wordt en de gewrichten soepeler maakt. Dit doen we door 2 tot 5 minuten een houding aan te nemen. Hierbij is aandacht voor de ademhaling ontzettend belangrijk.

Wat ik belangrijk vind is om naar ons lichaam te leren luisteren. Je hoeft niet goed te zijn in yoga want je kunt er namelijk ook niet slecht in zijn! 😌
Namasté 🙏🏼

De maand maart zijn de yogalessen gratis, dus kom gezellig een les proberen! Draag vooral comfortabele en flexibele kleding en neem ook iets warms mee, zoals een lekker vest.

Aanmelden voor de lessen via de app of een persoonlijk berichtje 📲