Jay Kost

Trainer B-Active

Ik ben Jay Kost en woon in Volendam. Hier heb ik mijn leven lang geturnd. In de sport turnen ben ik meerdere keren Nederlands Kampioen geweest. Mede hierdoor begon ik het coachen en trainen van andere sporters interessant te vinden. Na mijn VWO ben ik de ALO (Academie voor Lichamelijk Opvoeding) gaan studeren aan de HvA. Na het halen van me diploma en licenties ben ik gaan lesgeven in het onderwijs en in de sport. Op dit moment geef ik gymles op een middelbare school in Castricum en werk ik op de Hogeschool van Amsterdam. Voordat ik startte bij B-Active heb ik 5 jaar in een sportschool gewerkt.

Bij B-Active geef ik met veel plezier de B-Fit les op maandag avond van 18.30-19.30 en 19.30-20.30. Ook help ik leden hun doelen te bereiken middels het geven van persoonlijke trainingen, maar ook met een bakkie koffie sparren over bepaalde onderwerpen zoals voeding, rust, timemanagement en trainingsmethodes. Daarnaast ben ik super geïnteresseerd in de ontwikkeling van de persoon, niet alleen fysiek maar ook mentaal. Ik geloof dat mentale kracht je verder brengt in je dagelijks leven en ik kan je daarbij helpen. Kom naar de les en laat me je uitdagen om tot het gaatje te gaan!

B-Active, de naam zegt het al, zo actief met het ondernemen van evenementen om het sporten nog leuker te maken, maar vooral om elkaar beter te leren kennen. Het huiskamergevoel, dat is hoe ik B-Active kan omschrijven. Maakt niet uit wie je bent of hoe je eruitziet of hoe goed je bent, iedereen is welkom en komt in contact met elkaar. Als ik na het lesgeven pas een uur later naar huis ga, dan weet je hoe zit. Ik ontmoet je graag in of na de les!

Contact

0299-407853