Laatste kans om mee te doen met jouw

KICKSTART

DE NIEUWE START DIE JIJ NODIG HEBT!

Ontelbare diëten, hypes en voedingsadviezen. Zie jij door de bomen het bos niet meer en wil jij graag weten de juiste voeding? Coach Jay vertelt je graag meer over de beste, bewuste voedingskeuzen, waarmee je snel en consistent resultaten behaalt.

Waarom is beweging eigenlijk zo goed voor ons? Wat is het effect op onze lichaam en geest? Leer meer over wat beweging precies doet met jouw brein en gemoedstoestand en hoe het jouw lichaam sterker maakt, welk effect beweegarmoede heeft en hoe jij beweging zo effectief mogelijk toepast in je dagelijks leven.

In de clinic Fitness Fundamentels gaan we aan de slag met het aanleren en perfectioneren van diverse oefeningen en bewegingspatronen die vaak terugkomen binnen fitness en in ons dagelijks leven. Wil jij zorgen dat jouw uitvoering van veelvoorkomende bewegingen jou ook echt sterker maakt? Volg dan deze praktijkles!

Wil jij graag sterker en vooral groter worden? Train je veel en hard, maar heb je het idee dat je te weinig resultaat ziet? Leer dan nu meer over optimale training voor spiergroei, vetverlies en krachtontwikkeling en hoe jij kunt werken aan jouw beste shape! 

Lukt het jou steeds maar niet om jouw gezonde leefstijl vast te houden? Leer meer over wilskracht en wat jouw mindset voor jou kan doen! Tips, tricks en de juiste motivatie.

Stress ervaren we elke dag. Wil jij weten wat stress precies is, wat dit met jou doet en hoe je er mee om kunt gaan? Leer dan hoe jij je stress onder controle krijgt!

Druk op de knop hieronder en vraag vrijblijvend om alle startinformatie

Of meld je direct aan voor Jouw Kickstart

Je bent bijna klaar!

Vul hier je gegevens in en ontvang alle startinformatie