Leonie Koorn

Trainer B-Active

Mijn naam is Leonie, 28 jaar oud en woon in Volendam. Ik ben afgestudeerd aan de opleiding HBO Sportkunde en sinds vorig jaar ook gecertificeerd als geaccrediteerd Leefstijlcoach. Sinds mei 2020 ben ik werkzaam als coach en Personal trainer bij B-Active voor een aantal uurtjes. Daarnaast ben ik fulltime werkzaam als beweeg- en leefstijl coach in opdracht van gemeentes en UWV en neem ik health checks af bij bedrijven.

Ik heb de afgelopen paar maanden enorm veel energie gekregen van de leuke enthousiaste groep mensen die ik voor me kreeg bij B-Active. Een warm welkom, leuke collega’s en een werkwijze waar ik me volledig in kan vinden. Ik hoop vele van jullie iets te leren op het gebied van training en leefstijl, en met een voldaan en trots gevoel naar huis te sturen.

Ik begeleid en coach iedere dag mensen, zowel preventief als met bestaande gezondheidsproblemen. De onderwerpen die dagelijks aan bod komen gaan over bewegen, training, voeding, slaap, stress, ontspanning, maar ook welvaartziektes en gedragsverandering. Mocht je benieuwd zijn of ik jou wellicht kan helpen met een bepaald onderwerp of doel? Spreek me gerust aan, dan hebben we het hier samen over tijdens een kop koffie!

Contact

0299-407853