AANBOD ONS

LESSEN

B-FIT

In de B-Fit lessen worden aspecten van gewichtheffen, conditietraining, balans en flexibiliteit verwerkt. Er wordt gewerkt aan de algehele fitheid en het aanleren van nieuwe bewegingen en technieken die een goede basis vormen voor zowel trainingen als het dagelijks leven. Deze les is toegankelijk voor iedereen; ieder traint op eigen niveau.

(KICK)BOKSEN

Dagelijks bieden wij diverse (kick)bokstrainingen: van sparren door onze ervaren atleten in de ‘wedstrijdvechters’ en MMA lessen, tot de voor iedereen toegankelijke boks- en zaktrainingen. De focus ligt op het aanleren of optimaliseren van technieken en opbouwen van kracht en conditie in een leuke, uitdagende workout. Tijdens de zaktrainingen wordt er alleen op bokszakken gewerkt. Voor de trainingen waarin wordt gespard wordt redelijke techniek en conditie vereist.

JEUGDKICKBOKSEN

Kickboksen is een hele goede manier om kinderen fitter en atletischer te maken hun motoriek en sociale vaardigheden te ontwikkelen. Er wordt gewerkt aan het verhogen van zelfvertrouwen en respect, het aanleren van technieken en opbouwen van kracht en conditie. Plezier staat hierbij centraal. De minimale leeftijd voor kickboksen is 5 jaar.

GLADIATOR

In de groepsles Gladiator ligt de focus op het effectief trainen van het gehele lichaam binnen één uur op hoge intensiteit. Kenmerkend voor de Gladiator les is dat dit gebeurt in circuit-vorm. Het instapniveau van deze les is laag, iedereen kan deelnemen! Deze les is daardoor ook geschikt voor jeugd (vanaf 12 jaar)

B-HEALTHY

B-Healthy is een ideale les voor 50-plussers of niet ervaren sporters. Tijdens deze les wordt binnen één uur het gehele lichaam getraind op een toegankelijk niveau. De focus ligt op het opbouwen van conditie en kracht, het verbeteren van flexibiliteit en beweeglijkheid en het aanleren van basistechnieken waarvan in het dagelijks leven geprofiteerd kan worden.

COMMANDO TRAINING

De naam ‘commando’ zegt het al. De commando trainingen zijn bedoeld om voor goud te gaan. De voornaamste focus in deze les is om op te werken naar het commandoniveau, zowel fysiek als mentaal; de mindset. De focus ligt op uithoudingsvermogen, snelheid en kracht!

BOOTCAMP

Iedere zondag om 09:30 uur organiseren wij onze welbekende bootcamps! Heerlijke trainingen in de buitenlucht waarin wordt gewerkt aan conditie, kracht, snelheid en teamwork. Veel lachen, de hoognodige vitamine D en intensieve en uitdagende workouts. De bootcamps zijn toegankelijk voor iedereen; beginner of ervaren sporter. We starten altijd vanuit Sportcentrum B-Active.

OUDER-KIND BOKSEN

Samen bezig zijn met sport & spel. De trainingen zijn een full-body workout voor beiden, waarin onder andere wordt gewerkt aan uithoudingsvermogen, kracht, wendbaarheid en coördinatie. De ultieme vorm van quality time; een leuke manier om het goede voorbeeld te geven, te lachen en samen in beweging te zijn.

LESROOSTER