Blog

Een stok achter de deur

8.30 uur

‘Ik breng mijn zoon naar school, dan ga ik trainen.’

9.00 uur

‘Ik ga eerst even werken en dan ga ik trainen.’

10.00 uur

‘Ik doe even boodschappen en dan ga ik trainen.’

11.00 uur

‘Ik wacht wel even tot na de lunch en dan ga ik trainen.’

12.30 uur

‘Mijn eten moet nog even zakken, maar dan ga ik echt trainen.’

14.00 uur

‘Ik moet zo mijn zoon van school halen, dus ik train straks wel even thuis.’

15.00 uur

‘Het interview moet nog uitgewerkt worden, maar daarna train ik.’

16.30 uur

‘Even eten koken en dan trainen.’

18.30 uur

‘Mijn eten moet even zakken, maar dan ga ik echt trainen.’

20.00 uur

‘Ik breng even mijn zoon naar bed en dan ga ik trainen.’

22.00 uur

Zzzz, zzz, zzzz, zzzz (Droomt over trainen, morgen gaan we trainen).

Een stok achter de deur is wel heel lekker. Een personal trainer kan die stok zijn. Dat extra zetje om wel te gaan trainen en je te motiveren om je doelen te stellen en ze te bereiken. Neem voor een stok achter de deur contact op met B-Active.

Podobrace Grote Clubactie

Deze blog wordt aangeboden door Podobrace. Wanneer je via de links in deze blog je sporttapekinesiotapesteunkousen óf producten voor hielspoor of hallux valgus bestelt, steun je direct B-Active. Over saamhorigheid gesproken!

Jan Koning, freelance journalist en auteur Zijwind