Romy Bond

Barmedewerkster

Mijn naam is Romy Bond. Elke donderdagavond ben ik te vinden in B-Active achter de bar. Ondertussen heb ik mijn opleiding Communicatie & Multimedia Design afgerond en heb ik mijn eigen bedrijf opgestart genaamd: RB Creative Design. Als bedrijf bied ik Visual Design, Illustraties, Motion Design en 3D Modelling aan. Ik vind het leuk om nieuwe dingen te leren en ben daar ook elke dag mee bezig. De reden daarvoor is omdat ik het niet leuk vind om steeds hetzelfde te moeten doen als werk. Afwisseling zorgt ervoor dat het nooit voelt als werk!

Het leukste aan B-Active vind ik toch de gezelligheid. Altijd als je binnenkomt zegt er altijd iemand hallo en zie je bekenden aan de bar zitten. Verder maken de trainers altijd een praatje en vragen hoe het met je gaat, iets wat niet onbelangrijk is. B-Active biedt lessen aan voor elk niveau. Beginners kunnen meedoen met een les voor gevorderden en vice versa. De trainer zal wat extra aandacht besteden aan je als je voor het eerst meedoet met een nieuwe les. Dit vind ik altijd heel fijn, omdat ik graag de goede techniek wil beheersen.

Ik vind het altijd gezellig, als het weer mag, om even een “ouwehoertje” te doen met iedereen die aan de bar komt hangen na of voor een training!

Contact

0299-407853