TIMO KEIZER

Trainer

Ik ben Timo Keizer en momenteel loop ik stage bij Sportcentrum B-Active als onderdeel van de opleiding Coördinator Sport, Bewegen en Gezondheid aan de Sportacademie te Amsterdam. Ik loop onder andere mee met de personal trainers om te assisteren en te observeren.

TAMAR VAN TIEL

Trainer

Mijn naam is Tamar van Tiel, Personal Trainer bij Sportcentrum B-Active. In 2018 heb ik de opleiding Sport en Bewegen afgerond aan het Horizon College en mijn diploma tot Personal Trainer behaald. Momenteel volg ik de opleiding tot Fysiotherapeut aan de HVA.

MARIAH MOL

Trainer

Mijn naam is Mariah, Assistent Manager & leefstijlcoach binnen Sportcentrum B-Active. In 2018 heb ik mijn Bachelor of Business Administration behaald met de studie International Business and Languages.

JORDY VAASSEN

Trainer

Mijn naam is Jordy Vaassen, Personal Trainer bij Sportcentrum B-Active. Na het behalen van mijn diploma Fitness Trainer A en B op het CIOS in Haarlem, ben ik werkzaam als Personal Trainer. Op het moment combineer ik dit met de studie ‘Academie voor Lichamelijke Opvoeding’(ALO) aan de Hogeschool van Amsterdam.

BRIAN VAN DER LEEST

Eigenaar Sportcentrum B-Active

Mijn naam is Brian van der Leest. In 2016 heb ik Sportcentrum B-Active opgericht. Mijn voornaamste motivatie hiervoor was om een gemoedelijke ruimte te creëren waarin ik mijn leden de juiste begeleiding en persoonlijke aandacht kan bieden.

ARJAN BARON

Trainer

Mijn naam is Arjan Baron, Personal Trainer binnen B-Active. Mijn eigen achtergrond met betrekking tot sport is terug te vinden in de sporten zwemmen en waterpolo. Deze sporten heb ik op Nederlands topniveau beoefend. In 2009 ben ik begonnen met het CIOS in Haarlem.