B-ACTIVE OVER

WIE ZIJN WIJ?

Een sportcentrum waar iedereen zich thuis voelt. Wij laten onze sporters, jong en oud, ervaren hoe leuk en gezellig sporten kan zijn. Onder professionele en persoonlijke begeleiding zorgen wij dat jij op een effectieve wijze jouw persoonlijke doelen bereikt.

Onze missie
Sportcentrum B-Active is opgericht uit de overtuiging dat een sportcentrum een toegankelijke plek moet zijn waar iedereen zich thuis voelt; jong en oud, ervaren of niet-ervaren. Het is onze passie om iedereen te motiveren om een actieve en gezonde leefstijl na te streven in balans met het drukke dagelijks leven. Plezier en een goede sfeer staat hierbij centraal. Met positieve energie trainen als onderdeel van een hechte, gezellige groep, zodat je met een glimlach weer naar huis gaat.

Onze visie
Kwaliteit en persoonlijke begeleiding staat bij ons voorop. Wij geloven in functioneel trainen; efficiënt en effectief. Gevarieerde training op een individueel uitdagende wijze. Wij gebruiken onze kennis om jou inzicht te geven in doeltreffende training en de juiste voeding. Daarnaast besteden wij veel aandacht aan mentale coaching, om jou te kunnen ondersteunen bij het behalen van jouw doel. Samen proberen we onder andere de juiste balans te vinden in jouw persoonlijke leven, met betrekking tot onder andere stress, emotie en slaap. Dit zien wij als de ideale formule.

TEAM B-ACTIVE

Brian van der Leest

Eigenaar / Trainer

Niels Schilder

Trainer

Timo Keizer

Trainer

Tamar van Tiel

Trainer

Mariah Mol

Vitaliteitscoach / Trainer

Ivo Sour

Ivo Sour

Trainer

Jay Kost

Trainer

Leonie Koorn

Trainer

Brian Lo A Njoe

Kickboksleraar

Anne Mooijer

Jeugdtrainster / Barmedewerkster

Romy Bond

Barmedewerkster

Ali Avut

Kickboksleraar

Chelsea Latev

Jeugdtrainster

Ricardo Lant

Kickboksleraar

Dave Kes

Kickboksleraar

Yusef

Kickboksleraar