Team Sportcentrum B-Active Volendam

Wie zijn wij?

Een sportcentrum waar iedereen zich thuis voelt. Wij laten onze sporters, jong en oud, ervaren hoe leuk en gezellig sporten kan zijn. Onder professionele en persoonlijke begeleiding zorgen wij dat jij op een effectieve wijze jouw persoonlijke doelen bereikt.

Onze missie
Sportcentrum B-Active is opgericht uit de overtuiging dat een sportcentrum een toegankelijke plek moet zijn waar iedereen zich thuis voelt; jong en oud, ervaren of niet-ervaren. Het is onze passie om iedereen te motiveren om een actieve en gezonde leefstijl na te streven in balans met het drukke dagelijks leven. Plezier en een goede sfeer staat hierbij centraal. Met positieve energie trainen als onderdeel van een hechte, gezellige groep, zodat je met een glimlach weer naar huis gaat.

Onze visie
Kwaliteit en persoonlijke begeleiding staat bij ons voorop. Wij geloven in functioneel trainen; efficiënt en effectief. Gevarieerde training op een individueel uitdagende wijze. Wij gebruiken onze kennis om jou inzicht te geven in doeltreffende training en de juiste voeding. Daarnaast besteden wij veel aandacht aan mentale coaching, om jou te kunnen ondersteunen bij het behalen van jouw doel. Samen proberen we onder andere de juiste balans te vinden in jouw persoonlijke leven, met betrekking tot onder andere stress, emotie en slaap. Dit zien wij als de ideale formule.

TEAM B-ACTIVE

ARJAN BARON

Trainer

Mijn naam is Arjan Baron, Personal Trainer binnen B-Active. Mijn eigen achtergrond met betrekking tot sport is terug te vinden in de sporten zwemmen en waterpolo. Deze sporten heb ik op Nederlands topniveau beoefend. In 2009 ben ik begonnen met het CIOS in Haarlem.

MARIAH MOL

Trainer

Mijn naam is Mariah, Assistent Manager & leefstijlcoach binnen Sportcentrum B-Active. In 2018 heb ik mijn Bachelor of Business Administration behaald met de studie International Business and Languages.

TIMO KEIZER

Trainer

Ik ben Timo Keizer en momenteel loop ik stage bij Sportcentrum B-Active als onderdeel van de opleiding Coördinator Sport, Bewegen en Gezondheid aan de Sportacademie te Amsterdam. Ik loop onder andere mee met de personal trainers om te assisteren en te observeren.

JORDY VAASSEN

Trainer

Mijn naam is Jordy Vaassen, Personal Trainer bij Sportcentrum B-Active. Na het behalen van mijn diploma Fitness Trainer A en B op het CIOS in Haarlem, ben ik werkzaam als Personal Trainer. Op het moment combineer ik dit met de studie ‘Academie voor Lichamelijke Opvoeding’(ALO) aan de Hogeschool van Amsterdam.

TAMAR VAN TIEL

Trainer

Mijn naam is Tamar van Tiel, Personal Trainer bij Sportcentrum B-Active. In 2018 heb ik de opleiding Sport en Bewegen afgerond aan het Horizon College en mijn diploma tot Personal Trainer behaald. Momenteel volg ik de opleiding tot Fysiotherapeut aan de HVA.

BRIAN VAN DER LEEST

Eigenaar Sportcentrum B-Active

Mijn naam is Brian van der Leest. In 2016 heb ik Sportcentrum B-Active opgericht. Mijn voornaamste motivatie hiervoor was om een gemoedelijke ruimte te creëren waarin ik mijn leden de juiste begeleiding en persoonlijke aandacht kan bieden.

NIELS SCHILDER

Mijn naam is Niels Schilder, barmedewerker en B-Fit Kids trainer bij Sportcentrum B-Active.

ALI AVUT

Mijn naam is Ali Avut, 21 jaar, kickboksleraar bij Sportcentrum B-Active.